Ruthin leipomo Oy

Ruthin leipomo on Jyväskyläläinen elintarvikealan yritys. Valmistamme erilaisia leipiä, limppuja ja leivonnaisia kauppiaille ja kuluttajille Keski-Suomen alueella. Lisäksi toimitiloissamme sijaitsee myös leipomonmyymälä.

Lämpimästi tervetuloa herkullisille ostoksille Ruthin leipomolle.

Toivottaa leipomon väki.

Ruthin historia

"Ruthin leipomon nimen takana on yli vuosisadan vanha tapahtumarikas historia. Ruth yrityksen nimenä juontaa juurensa jo aina vuoteen 1854 asti. "

Lue lisää Ruthin -nimen historiasta Keski-Suomalaisessa yritystoiminnassa.

Lisää

Ajankohtaista

 • 1.11.2014

  Uutuustuote valikoimiin

  Marraskuun alussa Ruthin leipomon valikoimiin tulivat uutuustuotteina Ruthin Hunajapala sekä Ruthin Moniviljaleipä. Täysjyvävehnää ja hunajaa sisältävä palaleipä on runsaskuituinen. Moniviljaleipä on vastaavasti runsakuituinen jyväinen sekaleipä.

   

   

   


 • 2.5.2012

  Uutuustuote valikoimiin

  Ruthin leipomon valikoimiin on uutuustuotteena toukokuun alusta alkaen tullut Ruis 100 Reikäleipä. Leivän viljasta ruista on 100 %. Tuote on runsaskuituinen (11,3 %) ja lisäaineeton.                   

  Ruis100_Reikleip


 • 5.7.2011

  Uutuustuote valikoimiin

  Ruthin leipomon valikoimiin on tullut heinäkuun alusta alkaen Karppisleipä. Uutuustuote on runsaskuituinen, proteiinipitoinen ja vähähiilihydraattinen sekaleipä.

  Karppisleip


 • 6.9.2010

  Leipomonmyymälän uudet aukioloajat

  Leipomonmyymälän aukioloaikoja on pidennetty viikosta 36 alkaen. Aukioloajat ovat ma-pe klo 07.00 - 17.00. Tervetuloa ostoksille viihtyisään myymäläämme.